Underholdning på reisen

Nordmenn elsker å reise, både innenlands og utenlands. Mange velger å reise med fly for å korte ned på reisetiden. Likevel kan reisen oppleves som lang og kjedelig, spesielt om flyet blir forsinket eller man må ta en mellomlanding. Har du ikke underholdning lett tilgjengelig, kan reisen føles uendelig lang. Med underholdning derimot, flyr tiden avgårde.

Sosialt med venner og familie

Om det er flere som reiser kan dere få tiden til å gå i fellesskap. Ta et kortspill eller sett dere ned på et av flyplassens spisesteder for et hyggelig måltid med noe godt i glasset. Bruk tiden til å snakke sammen, lag planer for reisen og sjekk ut hva reisemålet har å by på. Med riktig utstyr og WiFi-tilkobling, kan dere se en film eller serie sammen mens dere venter.

Få tiden til å gå alene

Om du reiser alene finner du mye underholdning på mobilen. Finn din hjelp på nettet og bruk tiden på mobilspill. Har du med deg en god bok og noen støykansellerende hodetelefoner, kan du dykke ned i fantasiens verden og drømme deg bort mens du venter.

Er du på reise i utlandet, er en tur innom TaxFree-butikken et naturlig stopp. Ta deg god tid til å gå gjennom alle avdelingene, og du finner kanskje noe som gjør turen enda bedre.

This entry was posted on Saturday, March 23rd, 2024 at 3:00 am and is filed under Reise. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.