Gumball 3000 – Internasjonal reise

Gumball 3000 er en årlig feiring av rikdom, raske biler og ikke minst, ingen respekt for trafikkregler. Her handler alt om fart, spenning og glamour. Dette er det ekte Cannonball Race, kjent fra filmene fra 1980-tallet med Burt Reynolds i en av hovedrollene.

Rik opplevelse

Siden 1999 har mange millionæren med det fengende navnet Maximillion Cooper arrangert Gumball 3000, som er et rally på landeveien som går over hele 3000 kilometer, over hele kontinentet. Rallyet går over 7 dager til ende, med påfølgende fester med både kongelige og kjendiser hver kveld. Å være med i Gumball 3000 er rett og slett en opplevelse for livet.

Roadtrip

Arrangøren av Gumball 3000 har alltid vært helt klare på at dette ikke bare er et rally, men også en roadtrip, hvor opplevelsene skal stå i sentrum. Hovedsponsoren Betsafe promoterer Gumball ved å ha med sitt eget team siden 2010. Laget har bestått av 1-6 egne biler, selvfølgelig med kjendiser bak rattet. Nå åpner de opp for at akkurat du kan få muligheten til å delta. For å være med og få muligheten til å delta i dette fantastiske billøpet trenger man kun å registrere seg på deres kampanjesider, og det kreves kun 150 kroner i innskudd for å være med i trekningen. Det er en relativt beskjeden sum for det som er i vente. Kanskje er det akkurat du som stopper ved siden av prinsen av Saudi Arabia eller David Hasselhoff for å fylle opp bensintanken på en lokal bensinstasjon?Billøpet har hatt med i gjennomsnitt 120 biler med to sjåfører i hver bil. Dette er akkurat som å se Cannonball-filmene, hvor du kan oppleve de merkeligste tingene og føle dramatikken tett på, gjennom å bli en del av Team Betsafe. Man tror man bare har sett starten på populariteten når det gjelder Gumball 3000, for arrangementet bare vokser og vokser hvert år, og DJ’ene sloss for å spille hver eneste kveld. Kjendisene står allerede i kø, så det er bare å finne din plass.

This entry was posted on Saturday, June 27th, 2015 at 8:40 am and is filed under Reise. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.