Få tiden på flyplassen til å fly av gårde!

Å reise på ferie er det beste som finnes, men å vente på flyplassen før avgang er noe av det kjedeligste du kan gjøre. Det er mye folk, lite å gjøre og tiden står så å si stille. Dessuten må du være på plass i god tid, og du har gjerne flere timer å slå i hjel før reisen faktisk starter. I dag finnes det heldigvis mange måter å holde seg underholdt på, slik at ventetiden ikke tar knekken på deg før ferien har startet.

Les bøker

Noe av det mest typiske å gjøre på en flyplass, er å lese bøker. Enhver flyplass har bokbutikker, og det finnes ingen unnskyldning for å ikke ta deg tid til å lese. Det er nemlig ikke så mye annet å gjøre, og ofte er det lange køer som utfordrer tålmodigheten din. Da er det greit å koble av litt. Finn frem en nedstøvet bok hjemmefra og start lesingen, så skal du se at tiden frem mot avgang går litt raskere.

Spill

Dersom du har veldig god tid på flyplassen, kan det bli kjedelig å lese bok etter hvert, og du blir desperat etter noe mer spennende å slå i hjel tiden med. Hva er vel mer spennende enn spill? Du får spenning, moro og kanskje du også vinner gevinster underveis. Det er aldri feil med noen ekstra kroner på kontoen når årets ferie står for tur. Det finnes mange spennende alternativer, og du finner garantert et sted hvor du kan kose med spilling frem til avgang.

Musikk

Noe av det mest vesentlige på en flytur er musikk. Musikken setter den rette stemningen før avgang, og det er også god underholdning på en flytur hvor du ikke har internett. Sørg derfor for at spillelista di er klar før avgang, og pass også på at sangene er tilgjengelig uten internett dersom du bruker tjenester som Spotify.

This entry was posted on Sunday, August 12th, 2018 at 8:38 am and is filed under Reise. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.