Gjør lange flyturer kortere

Mange timer sittende i et lite flysete med dårlig benplass kan være slitsomt. Det er alltid lurt å ha med noe i vesken eller lommen for å holde hjernen stimulert og rette fokuset bort fra den skrikende ungen på raden foran deg. Les videre for noen små tips på hvordan du kan gjøre din neste flytur mer interessant!

Hold deg online

Avhengig av hvilket flyselskap du reiser med kan det godt tenkes at du vil ha internett tilgjengelig på din reise. Siden de fleste i disse dager alltid ønsker å være tilgjengelig og holde seg på nett, uansett hvor de er, vil de aller fleste gode flyselskap hjelpe deg med å holde deg på nett under hele turen din. Det er jo faktisk ganske mye som kan skje på et par timer. På nettet kan du spille spill, lese artikler, svare på mail før ferien eller slappe av med noen videoer. Nettet på et fly er dessverre ikke godt nok for å holde for eksempel Netflix gående, men det er nok til å holde deg og resten av passasjerene underholdt.

Penn og papir

Det er mye man kan gjøre med et klassisk sett av penn og papir. Foruten å lese bøker og magasiner på flyet kan man bruke penn og papir til å underholde barna, notere ned tanker og forberede seg på resten ferien. Med et blankt ark er det kun fantasien din som holder deg unna timevis av underholdning på en ellers kjedelig flyreise.

Små spill og aktiviteter

Små spill og aktiviteter kan være godt å ha med i reisevesken din. Et lite minispill eller en kortstokk er den perfekte underholdningen både før, under og etter flyreisen.

This entry was posted on Tuesday, October 9th, 2018 at 8:18 am and is filed under Reise. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.