Har du lang ventetid på flyplassen?

Hvor mange av oss har ikke opplevd å sitte timevis på en flyplass? Enten fordi flyet er forsinket, eller fordi du har planlagt god reisetid i tilfellet noe skulle skje. Uansett grunn, er det likevel kjedelig å sitte lenge på en flyplass med lite å gjøre!

Timene går tregt uansett om du reiser alene eller om du reiser sammen med noen. Da kan det være greit å ha noen tips på lur, til ting du kan gjøre om du får mye tid på flyplassen. Da vil timene gå fort, og før du vet ordet av det vil du sitte på flyet klar for avreise!

Ting du kan gjøre hvis du reiser sammen med noen

Er dere to eller flere som reiser sammen er det flere ting dere kan finne på. Et tips er å ha med seg en kortstokk eller andre spill som får plass i veska eller i ryggsekken. Du kan fort slå tiden ihjel med et spennende brettspill! Et annet tips er å ta seg noe godt å drikke eller noe godt å spise på en av restaurantene som er på flyplassen. God mat og drikke er stort sett alltid koselig! Reiser dere på budsjett kan dere ta med dere matpakke og noe snacks, og likevel ha en hyggelig stund sammen.

Ting du kan gjøre hvis du reiser alene

Når du reiser alene har du ingen å dele kjedsomheten med, men det finnes likevel morsomme ting du kan gjøre for å få tiden til å gå. Tips nummer én er å laste ned filmer eller serier du kan se i tilfelle internett er dårlig. Det er ingenting som får tiden til å gå fortere enn å se en spennende film eller en morsom serie. Tips nummer to er å ta en titt på Genesis Gaming. Der kan du finne mange spennende spill. Melder du deg inn nå vil du også få en velkomstbonus, og er du heldig får du kanskje med deg litt ekstra lommepenger på turen!

This entry was posted on Thursday, January 16th, 2020 at 11:14 am and is filed under Reise. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.