FIFA Club World Cup Japan 2015

Verdensmesterskapet for fotballklubber er en årlig fotballturnering i regi av FIFA, der de aller beste fotballagene fra de ulike kontinentene møtes for å kjempe om retten til å kalle seg «verdens beste fotballklubb». Dette er en rimelig rask turnering, siden det er under ti lag som konkurrerer – derfor er det veldig populært å kombinere en spennende ferie med et alle tiders besøk på en fotballstadion. Club World Cup 2015 finner sted i Japan, et land som kan tilby det aller meste for de som besøker den fjerne øya.

Billige billetter muliggjør fotballdrømmen

Det bør ikke være vanskelig å finne billige flybilletter til Japan, selv om landet ligger på den andre siden av kloden. Når store fotballturneringer er i gang vil mange flyselskap legge ut ekstra mange flybilletter til de gitte destinasjonene. Vil du tjene litt penger på VM for klubblag, kan du lese deg opp på de ulike lagene og sette opp en tippekupong hos NordicBet. Hjemmelaget fra Japan får neppe de beste oddsene, spesielt med tanke på at landet ligger på 50. plass i FIFA-rankingen.

Fortsatt ikke klare tabeller med alle lag

Nå er ikke alle lagene fastsatt helt enda, med River Plate vil representere Sør-Amerika, mens FC Barcelona skal vise hva Europa er godt for. Det er vanskelig å si hvem som vil stikke av med gullet, men når Barcelona spiller er det rimelig lave odds som florerer på nettet. Ett lag fra Mexico og ett fra New Zealand vil også ta turen til Japan, men det er liten sjanse for at disse lokale kjempene vil klare å felle River Plate eller Barcelona. Det blir et spennende mesterskap, og de heldige menneskene som allerede har booket fly og hotell i Japan har veldig mye å glede seg til.Og selv om enkelte mener at FIFA må skjerpe seg og ta et oppgjør med korrupsjonen som herjer for øyeblikket, vil de færreste blande inn politikken i denne populære sporten.

This entry was posted on Saturday, August 22nd, 2015 at 4:54 am and is filed under Reise. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.